Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ekipa Igora Jovićevića upisala prvu pobjedu sezone. Al-Ittihad i dalje bez primljenog gola

Saudijci su približavanjem rujna pojačali ritam te tokom ovog tjedna odigravaju međukolo, što znači da će po još uvijek visokim temperaturama od 40 stupnjeva Celzijusa i više, u 7 dana odigrati 3 kola.

Današnji je program započeo od 18h po lokalnom vremenu ogledom Abhe nekadašnjeg poljskog izbornika Czeslawa Michniewicza protiv Al-Fayhe srpskog trenera Vuka Rašovića, a domaćini su nakon 90 minuta pogocima Ekambija, Abdua vodili 2:0, da bi Fashion Sakala u 87. minuti iz kaznenog udarca postavio konačnih 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al-Raed hrvatskog trenera Igora Jovićevića upisao je prvu ovosezonsku pobjedu, slavivši protiv Al-Riyadha s visokih 3:0. Odlučujuća su bila dva pogotka Mohameda Fouzaira u prvom poluvremenu, a posao je u 68. minuti dovršio Amir Saayoud.

Al-Wehda je na domaćem terenu izgubila od moćnog Al-Ittihada, ekipe koja u dosadašnjem dijelu prvenstva nije još primila niti jedan pogodak. Protutnjali su kroz sveti grad Meku igrači Nunoa Espirita Santa, točnije Coronado, Romarinho u 4 minute drugog poluvremena dovevši ekipu do 2:0. Posao je golom u 73. minuti dovršio Portugalac Jota, koji je prije samo nekoliko dana bio na izlaznim vratima moćnog saudijskog velikana. Čini se kako je njegova sudbina u ovom trenutku ipak nešto svijetlija, kao i ona Karima Benzeme koji je večeras morao iz igre u 42. minuti.

I Al-Hilal je zadržao stopostotni učinak, pobijedio Al-Ettifaq trenera Stevena Gerrarda, a pogotke su u 24. i 41. minuti postizali Malcom na asistenciju Aleksandra Mitrovića, te Salem Al-Dawsari. Malcom u oovm trenutku s 4 pogotka nakon 4 kola drži prvo mjesto ljestvice strijelaca s Al-Ittihadovim Abderrazakom Hamdallahom.

Prvenstveno kolo nastavlja se sutra utakmicama od 18 i 21h po lokalnom vremenu, a najviše pažnje zaokupit će gostovanje Al-Fateha Slavena Bilića kod Damaca Domagoja Antolića te susret Ronaldovog i Brozovićevog Al-Nassra s Al-Shababom.

Komentari

Povezano