Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ekipa Slavena Bilića spasila bod duboko u sudačkoj nadoknadi

Saudijska nogometna liga preko tjedna odigrava svoje 4. kolo, a nakon jučerašnjih četiri, u današnjem smo programu imali prilike vidjeti još četiri utakmice.

Prvi su na teren od 18h po lokalnom vremenu izašli nogometaši Damaca u kojem igra Domagoj Antolić te Al-Fateha kojeg vodi hrvatski trenerski stožer na čelu sa Slavenom Bilićem. Utakmica je za goste započela loše jer su, terenskoj inicijativi i većem posjedu lopte usprkos, nakon 45 minuta gubili 2:0, a dvostruki je strijelac za ekipu rumunjskog trenera Cosmina Contre bio gambijski napadač pristigao ovog ljeta iz talijanskog Leccea, Assan Ceesay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u drugom je poluvremenu Bilićev sastav konkretizirao svoju bolju igru te prvo u 61. minuti smanjio, a u 93. minuti i izjednačio za konačnih 2:2. Strijelac oba pogotka bio je 23-godišnji saudijski reprezentativni napadač Firas Al-Buraikan. Domagoj Antolić odigrao je uobičajeno dodavački kvalitetan susret uz 96% točnost te 3 ključna dodavanja za svoje suigrače. Slaven Bilić i Al-Fateh ovim remijem ostaju na 5 osvojenih bodova nakon 4 odigrana kola.

Drugi susret poslijepodneva odigrali su i Al Akhdood i Al-Taawoun, a sva je 3 boda gostima u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena omogućio brazilski napadač Mateus.

Al-Ahli je s 2:0 bio bolji od Al Taija hrvatskog trenera Krešimira Režića, a pogotke su postizali Riyad Mahrez i Franck Kessié, pa je i Al-Ahli ostao stopostotan nakon 4 kola.

Al-Khaleej i Al Hazem su podijelili bodove u utakmici koja je završila rezultatom 1:1, pogocima Fabia Martinsa i Vine za goste, a Fabio Martins je u 75. minuti i promašio kazneni udarac.

Za sam kraj, Al-Nassr je s visokih 4:0 bio bolji od Al-Shababa. Cristiano Ronaldo postigao je dva pogotka iz kaznenih udaraca, treći je do poluvremena na asistenciju Ronalda zabio i Mané, a priliku za 4:0 imao je iz novog kaznenog udarca i Ghareeb, nakon što mu je loptu umjesto za svoj hat-trick, velikodušno prepustio Cristiano Ronaldo. Ipak, Saudijac nije iskoristio veliku priliku, pa je rezultat ostao 3:0.

Do samog kraja je konačnih 4:0 ipak postavio Sultan Al-Ghannam, pa je Al-Nassr i drugu uzastopnu utakmicu slavio visokom rezultatskom razlikom. Naš Marcelo Brozović odigrao je poslovično korektnu utakmicu uz nevjerojatnih 111 dodira s loptom, 96% točnosti dodavanja (87/91), 3 ključna dodavanja, te 9/10 točnih dugih lopti.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano