Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajduk poslao ponudu za Brekala

Sinoć je izašla vijest kako je Josip Brekalo blizu prelaska u Hajduk. Zbog toga smo kontaktirali izvore bliske igraču koji su nam potvrdili da je Brekalo dobio ponudu od Hajduka, ali da krilo Fiorentine trenutno nije donijelo konačnu odluku i da razmatra svoje opcije.

Što se tiče medija u Italiji, oni također tvrde da je krilo Fiorentine blizu prelaska u Hajduk. Ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da je Hajduk svladao Olympiacos u utrci za dovođenje Brekala te da će Hajduk Fiorentini platiti 200 tisuća eura za dovođenje povremenog reprezentativca Hrvatske na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo već ranije pisali, Brekalo je prethodno sve dogovorio s Dinamom te je već trebao doći na posudbu u redove aktualnog prvaka Hrvatske. Naime, Dinamo je do srijede u 10 sati trebao predati svu dokumentaciju Fiorentini, ali to nije učinio, a jedan od razloga zašto se to nije dogodilo može biti taj da se u to vrijeme u prostorijama kluba žustro raspravljalo o sudbini trenera Sergeja Jakirovića nakon poraza od 3:0 protiv Lokomotive.

Komentari

Povezano