Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Emir Sahiti predstavljen u HSV-u

Kosovski krilni napadač i dojučerašnji igrač splitskog Hajduka Emir Sahiti, i službeno je danas predstavljen u njemačkom drugoligašu Hamburgu. Hajduk će zaraditi 1,2 milijuna eura od čega će 20% ići njegovom bivšem klubu – makedonskom Rabotničkom, a splitski će klub zaraditi i 15-20% od budućeg transfera igrača.

Znači to da će Hajduku ukupno pripasti nešto manje od milijun eura za transfer svog prvotimca koji je šest i pol godina bio član kluba. Sahiti je u Split prvotno došao na polugodišnju posudbu nakon koje je i trajno otkupljen njegov ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve je dvije godine ugovora proveo igrajući za tada još uvijek aktivnu drugu momčad Hajduka, da bi sezonu 2020./21. proveo na posudbi u Šibeniku koja mu je poslužila za dokazivanje i dobivanje prilike u prvoj momčadi Hajduka. Za Bile je ukupno odigrao 121 utakmicu te je zabio 18 i asistirao za 16 golova u svim natjecanjima.

Hajduk se od Sahitija oprostio prikladnim videom na svojim društvenim mrežama. Isto je učinio i HSV koji je igraču poželio dobrodošlicu na sjever Njemačke.

Komentari

Povezano