Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Empoli šokirao Napoli golom za pobjedu u sudačkoj nadoknadi

U terminu nedjeljnog ručka Napoli je na stadionu Diega Armanda Maradone dočekao Empoli. Domaći su u ovaj susret ušli s pobjedom iz prošlog kola kod Salernitane, dok je Empoli doživio poraz na gostovanju kod Frosinonea. U sastavu kod prošlogodišnjeg prvaka nije bilo Victora Osimhena zbog ozljede bedra.

Iz prvog poluvremena valja izdvojiti izdvoji dvije situacije, po jednu sa svake strane. Prvo je Giovanni Simeone pogodio gostujuću mrežu u 28. minuti, no gol je poništen zbog zaleđa. Sedam minuta kasnije gosti su imali dobru prigodu, pucao je Nicolo Cambiaghi, ali nedovoljno dobro da se svlada Pierluigi Gollini na vratima Napolija. Tako se na poluvrijem otišlo s rezultatom 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvu opasnost u drugom dijelu čekali smo sve do 75. minute, tada je Jesper Lindstrom pucao s vrha šesnaesterca, no dobrom obranom iskazao se Etrit Berisha. Četiri minute kasnije, ponovno je Berisha dobro reagirao zaustavivši udarac Khviche Kvaratskhelije u bliži kut. Do kraja susreta nije bilo većih uzbuđenja, pa je tako ostalo 0:0 na semaforu.

Najbolju priliku na utakmici vidjeli smo u 89. minuti, Berisha je treći put u kratkom razdoblju spasio svoja vrata. Kvaratskhelia se ponovno našao u prigodi, no vratar gostiju odlično je nogom zaustavio udarac Gruzijca. I kada se sve činilo da utakmica ide prema neriješenom, ukazao se Viktor Kovalenko i šokirao Napoli.

Ukrajinac je vrhunski od vratnice pogodio za vodstvo gostiju od 0:1. Ovom pobjedom Empoli je pobjegao iz zone ispadanja i došao je do svog desetog boda. Napoli je ovim šokantnim porazom ostao na 21 bodu te na četvrtom mjestu ljestvice.

Komentari

Povezano