Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Engleska rutinski svladala Izrael i izborila finale

Danas se igraju polufinalne utakmice Europskog prvenstva do 21 godine. Polufinalni parovi su Izrael protiv Engleske te Španjolska protiv Ukrajine.

U 18 sati su teren prvo izašli Izraelci i Englezi. Englezi su ušli u ovaj susret kao veliki favoriti te na ovome prvenstvu još nisu primili pogodak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izraelci su prvi zaprijetili nakon kornera u 5. minuti, ali Englezi su pokazali da su bolja momčad. Kontrolirali su susretom te su kreirali više prilika za pogodak. Englezi su u prvom dijelu promašili 3 velike prilike, ali su ipak došli do vodećeg pogotka prije kraja prvog dijela. Nakon što je u 17. minuti iz penala promašio okvir gola, Morgan Gibbs-White je u 42. minuti postigao pogodak za 1-0 što je bio i rezultat nakon 45 minuta.

U drugome dijelu je Engleska ponovno bila bolja momčad te u 63. minuti dolaze do zasluženog drugog pogotka. Cole Palmer je zabio iz neposredne blizine na asistenciju Emila Smitha Rowea. U sudačkoj nadoknadi drugog dijela, joker s klupe Cameron Archer postiže pogodak za konačnih 3-0. Asistent za pogodak Archera je bio Cole Palmer koji je apsolutni igrač utakmice. Igrač Manchester Cityja je postigao pogodak, podijelio dvije asistencije te zabilježio čak 4 ključna dodavanja.

Englezi ovom pobjedom nastavljaju svoj impresivan niz na prvenstvu te će ih u finali čekati bolja momčad iz susreta Španjolske i Ukrajine koji je na rasporedu od 21 sat.

Komentari

Povezano