Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Engleski FA odlučio želi li zadržati Garetha Southgatea kao izbornika

Engleska je pobjedom nad Nizozemskom po drugi put u nizu osigurala finale Europskog prvenstva. Tako je izbornik Gareth Southgate dodatno zacementirao svoj status kao ponajbolji izbornik u povijesti reprezentacije Engleske.

Od kada je Southgate preuzeo klupu Engleske, na Svjetskom prvenstvu 2018. godine su završili četvrti dok su u Katru ispali u četvrtfinalu. Uz za dva Svjetska prvenstva ima i dva finala Europskog prvenstva gdje se Englezi nadaju da u finalu mogu napokon postati prvaci Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ima jako dobre rezultate, mediji u Engleskoj često kritiziraju Southgatea jer njegova ekipa ne igra atraktivan napadački nogomet. Stoga se mnogi nadaju da je ovo zadnje veliko natjecanje na kojem je Southgate izbornik Engleske, ali izgleda da bi Southgate mogao ostati izbornik.

Kako prenosi Fabrizio Romano, engleski FA (nogometni savez) želi da Southgate ostane izbornik bez obzira kako će završiti finale protiv Španjolske. Trenutno nije poznato želi li Southgate ostati izbornik, ali jedno je sigurno – Englez ima podršku Saveza.

Komentari

Povezano