Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Engleskom heroju prijeti suspenzija zbog kontroverzne geste

Jude Bellingham suočava se s mogućom suspenzijom od jedne utakmice zbog neprikladne geste tijekom utakmice protiv Slovačke na Europskom prvenstvu, prenose engleski mediji. Engleska reprezentacija igra svoju sljedeću utakmicu u četvrtfinalu Eura protiv Švicarske u subotu.

Engleska je u osmini finala uspjela preokrenuti rezultat i izboriti produžetke nakon što je Ivan Schranz doveo Slovačku u vodstvo u 25. minuti. Slovačka je bila na pragu povijesne pobjede i plasmana u četvrtfinale, no u petoj minuti sudačke nadoknade Bellingham je izjednačio rezultat impresivnim škaricama, odvevši utakmicu u produžetke. U produžecima, Harry Kane je nakon samo 50 sekundi postigao pobjednički pogodak za konačnih 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog potencijalne suspenzije za Bellinghama je gesta rukom u predjelu međunožja usmjerena prema klupi protivničke ekipe. Iako je Bellingham kasnije objasnio da se radilo o internoj šali s bliskim prijateljima koji su bili prisutni na utakmici te da prema Slovačkoj nema ništa osim poštovanja, moguće je da će biti kažnjen zabranom igranja na jednoj utakmici.

Komentari

Povezano