Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Englezi deklasirali Francuze, Portugal minimalnom pobjedom slavio nad Španjolcima

Danas je prvo kolo ovogodišnjeg izdanja U17 Europskog prvenstva na Cipru je donijelo susrete između sudionika grupe C i grupe D.

U terminu 17 sati u sklopu grupe C sastali su se Slovačka i Švedska, a u grupi D Španjolska i Portugal. U 19 i 30 snage su odmjerili Italija i Poljska kao predstavnici grupe C, a grupu D su predstavljali Engleska i Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovačka i Švedska su završili svoj međusobni ogled bez pogodaka, a Portugalci su slavili nad Španjolskom rezultatom 2:1. Daniel Yanez je zabio za jedino vodstvo Španjolske u 20. minuti, ali do 33. minute Portugal je zabio dva gola. Cardoso Varela je zabio prvi u 25. i osam minuta nakon za preokret je strijelac bio Rodrigo Mora.

Tablice omogućuje Sofascore

Talijani su rutinski savladali Poljsku, unatoč crvenom kartonu Andree Natalija u 53. minuti. Prvi pogodak je postigao Mattia Mosconi već u petoj minuti te je u 71. minuti konačnih 2:0 postavio Federico Coletta na asistenciju Laminea Balla. Engleska reprezentacija je deklasirala Francusku rezultatom 4:0. Mikey Moore je zabio u drugoj, Baylee Dipepa u 34. te Moore još jednom u 39. minuti. Konačni četvrti pogodak postigao je Ethan Nwaneri.

Tablice omogućuje Sofascore

Hrvatska reprezentacija natječe se u grupi B pod vodstvom Marijana Budimira, a 23. svibnja na rasporedu je ogled s Danskom te tri dana poslije s Walesom. Trenutno su treći na tablici nakon jučerašnjeg susreta bez pogodaka protiv Austrije.

Komentari

Povezano