Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Englezi i Grci stopostotni, Kane pogocima proslavio 100. nastup

U rangu B Lige nacija, Engleska je u skupini 2 na Wembleyu s 2:0 svladala Finsku. Oba pogotka za Gordi Albion postigao je Harry Kane, a posebno upečatljiv bio je onaj prvi kada je na asistenciju Trenta Alexander-Arnolda iskoristio pogrešku gostujuće obrane i fantastično pogodio od prečke iza leđa finskog čuvara mreže.

31-godišnji napadač Bayerna odigrao je danas 100. utakmicu za nacionalnu vrstu, a tom mu je prigodom legendarni Frank Lampard uručio specijalnu nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Englezi sa stopostotnim učinkom ne drže vodstvo grupe, već se tamo nalazi Grčka koja je istim rezultatom večeras porazila Irsku, no zbog uvjerljivije pobjede u prošlom kolu, imaju bolju gol razliku. Irci i Finci su bez bodova.

Tablice omogućuje Sofascore

U skupini 1 Lige B, Češka je u Pragu u utakmici s pet golova nadigrala Ukrajinu. Na krilima Pavela Šulca, Česi su na odmor otišli s 2:1, dok je deset minuta prije kraja susreta Tomáš Souček realizirao kazneni udarac i, pokazat će se, osigurao slavlje domaćinima. Ukrajinci su do kraja dvoboja uspjeli tek smanjiti rezultat preko Georgiyja Sudakova.

U drugom susretu, Gruzija je čelnu poziciju s šest bodova preuzela nakon minimalne pobjede kod Albanije. Pogodak odluke postigao je Giorgi Kochorashvili u 71. minuti fenomenalnim udarcem s 20-ak metara. Albanci i Česi na drugom, odnosno trećem mjestu imaju po tri boda, a Ukrajinci su na začelju bez učinka.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano