Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Eric Cantona postao pjevač te najavio turneju

Eric Cantona je oduvijek bio intrigantna persona. Svi pamtimo njegov skok u publiku kako bi udario navijača te legendarni intervju koji je uslijedio poslije toga o galebovima i ribarskom brodu. Nakon što se umirovio, mnogima će ostati u sjećanju njegov govor na UEFA ceremoniji 2019. godine.

Osim što je u Hrvatskoj „King Eric“ prepoznat kao odličan nogometaš, 2017. godine je pokazao i svoje glumačke vještine. Tada je glumio u filmu „Anka“ gdje je imao jednu od glavnih uloga te je pričao na hrvatskom jeziku. Cantona na glumi nije stao te je nastavio širiti svoju paletu vještina. Nakon glume, legendarni nogometaš se odlučio okušati i u glazbi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cantona je već govorio kako je za vrijeme lockdowna radio na svojem pjevanju i glazbenim tekstovima. Jučer je Cantona odlučio pokazati svoje vještine te je objavio pjesmu naziva „The Friends We Lost“. Uz veoma solidnu produkciju, Cantona pjeva na engleskom jeziku te njegova izvedba podsjeća na Leonarda Cohena. Bivši igrač Manchester Uniteda je također najavio turneju krajem godine u kojoj će nastupati u Irskoj i Velikoj Britaniji. Singl je izašao i sa zanimljivim spotom kojeg možete pogledati na kraju članka:

Eric Cantona: The Friends We Lost
Komentari

Povezano