Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Erik ten Hag produljio ugovor s Manchester Unitedom

Poslije dosta špekulacija o mogućem odlasku, Erik ten Hag je produljio ugovor s Manchester Unitedom. Nizozemac će na Old Traffordu ostati do lipnja 2026.

Ten Hag je u Manchester United stigao na početku sezone 2022./2023. te je od tada osvojio dva trofeja. U debitantskoj sezoni je pobjedom protiv Newcastlea osvojio Liga kup, dok je minule sezone pobjedom protiv gradskog rivala Manchester Cityja osvojio FA kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na klupi Crvenih vragova je odradio 114 utakmica. Slavio je u njih 68, 15 je završilo neriješeno, dok je doživio 31 poraz. Posebno je turbulentno bilo prošle sezone kada je većina navijača zazivala njegovu smjenu.

U Premier ligi je završio na osmom mjestu, ali osvajanjem FA kupa je osigurao nastup u Europskoj ligi. Po potpisu ugovora je izjavio sljedeće.

Sretan sam što smo sve dogovorili s klubom jer mislim da smo na dobrom putu. S ponosom gledam na dva osvojena trofeja i nadam se da će toga biti još. Ispred nas je još puno posla jer želimo Manchester United vratiti na staze stare slave.

Ten Hag za službenu stranicu Manchester Uniteda.
Komentari

Povezano