Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Erlić u sadržajnoj utakmici slavio protiv Brekala

Prvi prvenstveni susret bez primljenog pogotka još od travnja prošle godine i susreta protiv Juventusa te prvu domaću pobjedu, također još od susreta s Juventusom, ali onom u rujnu, ubilježili su večeras nogometaši Sassuola, pobijedivši u ludoj utakmici Fiorentinu s 1:0.

Unatoč samo jednom pogotku, kojeg je u 9. minuti zabio Andrea Pinamonte, svega je bilo u ovom susjedskom derbiju. Po jedan poništen pogodak sa svake strane, promašeni jedanaesterac Viola, VAR provjera je li u toj situaciji vratar Sassuola Andrea Consigli izašao ranije s gol linije te nekoliko vrlo dobrih prilika gostiju rezime je prvih 20-ak minuta drugog poluvremena. Do kraja susreta gledali smo opsadu gola domaćina, ali Fiorentina unatoč tome što je imala nekoliko opasnih situacija nije uspjela postići pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martin Erlić odigrao je dobru utakmicu za Sassuolo, provevši na terenu čitav susret, dok se Josip Brekalo nije pretjerano iskazao kod gostiju te je u 74. minuti napustio travnjak Mapei stadiona.

U popodnevnim susretima Serie A, Monza je slavila na gostovanju kod Frosinonea s 3:2, dok su Lecce s Marinom Pongračićem na terenu od prvog do posljednjeg trenutka i Cagliari podijelili bodove, odigravši 1:1.

Komentari

Povezano