Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Fantastična večer u Konferencijskoj ligi. Napadač zaslužan za pet od šest pogodaka svoje ekipe

Večer 1. kola Konferencijske lige za sada je obilježila golijada u belgijskom Bruggeu, gdje je Cercle Brugge s visokih 6:2 bio bolji od švicarskog St. Gallena.

Tek je to treći put u povijesti ovog trećeg po snazi europskog klupskog natjecanja da je na jednoj utakmici palo čak osam pogodaka, a najzaslužniji za to je togoanski moćni stroj Kevin Denkey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 181 centimetara visoki napadač star 23 godine teško da će dugo ostati braniti boje Cercle Bruggea, jer pogotke zabija kao na tekućoj traci, a niti asistencije mu nisu strane. U dresu belgijskog prvoligaša u 139 utakmica postigao je do večeras 57 pogodaka i nadodao 16 asistencija, da bi taj prosjek dodatno podignuo večerašnjim nastupom.

Po ocjenama Sofascorea stigao je do čiste desetke za nastup u kojem je postigao tri pogotka te nadodao 2 asistencije, izravno participirajući u 5 od 6 golova svoje ekipe.

Za istaknuti je i da je sve to postigao bez da je na terenu proveo svih 90 minuta, s obzirom na to da ga je trener iz igre izvukao u 74. minuti.

Komentari

Povezano