Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Fantastični Boris Krčmar Poland Masters otvorio pobjedom nad 5. na svijetu

Najbolji hrvatski pikado igrač Boris Krčmar danas je ostvario jednu od najvećih pobjeda ove godine. On je u prvom kolu Poland Darts Mastersa svladao petog na svijetu, Engleza Nathana Aspinalla.

Krčmar ovog tjedna igra na jako visokom nivou što potvrđuju naslov europskog prvaka u soft tip pikadu i plasman na jedan od European Tour turnira, a sve je zaokruženo današnjim trijumfom nad jednim od najboljih igrača današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krčmar je susret otvorio na fantastičan način te je odmah napravio break, dok ga je potvrdio izlazom na 127 uz pogođenu ”bulu” za vodstvo od 2-0. Nakon toga je Aspinall osvojio tri lega u nizu, no Boris odgovara na identičan način i prelazi u prednost od 5-3.

Aspinall je uspio dobiti svoj sljedeći leg usprkos problemima s izlazima na dvostruko 2, odnosno dvostruko 1, no Krčmar u posljednjem legu izlazi na 70 i dolazi do jedne od najvećih pobjeda ove sezone. Ujedno mu je ovo i drugo slavlje nad Aspinallom u karijeri nakon što ga je pobijedio na Players Championship 30 prije dvije godine.

U sutrašnjem četvrtfinalu, Boris čeka pobjednika duela između Nizozemca Michaela van Gerwena i Karela Sedlačeka.

Komentari

Povezano