Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

Fantasy HNL: Izvođači prekida

Svi igrači Fantasyja znaju kako su prekidi jedan od najvećih izvora bodova. Upravo zato, izvođači kornera, slobodnih udaraca i kaznenih udaraca su nužan dio svake ekipe koja cilja na visoki broj bodova. U nastavku teksta, donosimo vam izvođače prekida svih deset HNL ekipa kako biste mogli isplanirati koga dovesti.

Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč porazu od Hajduka u prvom kolu, Dinamo je i protiv Hajduka i protiv Astane pokazao kako će ove sezone biti jako opasan iz prekida. Izvođači kornera su Marko Bulat i Martin Baturina, a posebno se izdvaja Bulat čiji svaki izvedeni korner odlazi u opasnu zonu i kao takav bi se mogao pokazati kao odlična jeftina opcija.

Slobodne udarce će uz Bulata izvoditi Bruno Petković i Josip Mišić, dok će unatoč promašaju u prvom kolu Petković i dalje vrlo vjerojatno izvoditi kaznene udarce.

Hajduk

Kod Hajduka je najsigurnija oklada kako će Marko Livaja izvoditi kaznene udarce. Što se kornera tiče tu bi se trebali rotirati Yassine Benrahou, Vadis Odjidja-Ofoe i Filip Krovinović. Slobodne udarce će primarno izvoditi Benrahou, dok bi tu ulogu ponekad mogao preuzimati isti dvojac kao za kornere.

Rijeka

U Rijeci će kaznene udarce izvoditi najbolji igrač prvog kola Niko Janković. On će također biti na slobodnim udarcima bližim golu, dok bi prekide iz kojih je izgledniji ubačaj trebao izvoditi Emmanuel Banda. Na kornerima bi se trebali rotirati Toni Fruk, Naïs Djouahra i Banda.

Osijek

Zbog prošle sezone gdje su im kazneni udarci bili boljka, teško je procijeniti tko će biti prvi izvođač kaznenih udaraca u Osijeku. Ipak, to bi trebali biti Mijo Caktaš i Ramón Mierez. Caktaš bi trebao izvoditi i slobodne udarce uz Kristijana Lovrića. Na kornerima će biti Lovrić i novo pojačanje Petar Pušić.

Istra

Kod Istre su u sva tri segmenta izvođači prekida isti. Ante Erceg i Frano Mlinar će se rotirati na kaznenim udarcima, slobodnim udarcima i kornerima te se kao takvi nameću kao solidne opcije za popuniti ekipu.

Gorica

U Gorici je jedan igrač zadužen za sve. Njegovo ime je Jurica Pršir te bi on trebao izvoditi kornere, slobodne udarce i kaznene udarce. U slučaju njegovog izostanka većinu tih odgovornosti trebao bi preuzeti Momčilo Raspopović.

Lokomotiva

Slobodne udarce i kornere u Lokomotivi trebali bi u kombinaciji izvoditi Luka Stojković i Ivan Miličević. Odlaskom Sandra Kulenovića upitno je tko će izvoditi kaznene udarce, ali bi u slučaju ostanka u Lokomotivi to trebao preuzeti Stojković.

Varaždin

Igor Postonjski povratkom na terene postao je primarni izvođač kornera, slobodnih i kaznenih udaraca kod Varaždina. Uz njega bi kaznene udarce mogao izvoditi Fran Brodić, dok bi za slobodne udarce trebao uskakati Dimitar Mitrovski.

Slaven Belupo

Arber Hoxha promašio je kazneni udarac protiv Osijeka pa ostaje za vidjeti hoće li i dalje ostati glavni izvođač. Kornere je izvodio Benedikt Mioč, dok bi uz njega slobodne udarce mogli izvoditi Ante Crnac i Hoxha.

Rudeš

Najveća nepoznanica nakon prvog kola ostao je Rudeš. Saznali smo kako će kornere izvoditi Tomislav Srbljinović i Brian Oddei, dok za slobodne udarce i kaznene udarce nismo dobili odgovor. Ipak, za pretpostaviti je kako će kaznene udarce izvoditi Oddei.

Izvođači prekida u HNL-u

Komentari

Povezano