Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Fenomenalni Boris Krčmar pobijedio TOP 15 pikadista svijeta

Trinaesti rujna osim što je označio početak turnira World Series Darts Finals, bio je i rođendan Borisa Krčmara. Zagrepčanin je odlučio sebi pokloniti najbolji mogući dar te je u prvom kolu pobijedio prošlogodišnju zimsku senzaciju, Stephena Buntinga.

S obzirom na to da mu je protivnik bio 14. pikadist svijeta, mnogi su očekivali kako će Bunting stići do pobjede. Međutim, u dosadašnjih pet susreta čak je tri puta slavio Krčmar. U Amsterdamu je meč krenuo s tri osvojena lega s prvim bacanjem te je nakon tri lega Bunting vodio s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada Bunting stiže do prvog breaka u meču, no već u idućem legu Krčmar vraća meč u egal. Ipak, ni to nije potrajalo te je Bunting napravio break i za 4:2. Činilo se tada da je sve izgubljeno, ali Krčmar je tada pronašao novu razinu igre. Za smanjenje na 3:4 pogodio je dvostruki bull, a isto je napravio i nakon breaka za 5:4. U posljednjem legu nije ni trebao pucati dvostruki bull s obzirom na to da je Bunting bio na 260, ali Krčmar je svejedno to pucao i pogodio.

U drugom kolu neće imati ništa lakši posao, čeka pobjednika meča između Dimitrija Van den Bergha i Chrisa Dobeya, 12. i 13. pikadista svijeta.

Komentari

Povezano