Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Fiorentina u odličnoj utakmici svladala Atalantu

Ljepoticu dana odigrali su u Firenci Fiorentina i Atalanta. U trileru s pet golova punom preokreta na kraju je s 3:2 slavila Fiorentina.

Golijadu je otvorio Teun Koopmeiners u 20. minuti. Bila je to lijepa akcija koju je Koopmeiners završio nakon asistencije suigrača mu iz reprezentacije Martena de Roona i tako doveo goste u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspjela je Fiorentina preokrenuti rezultat do poluvremena. Prvo je u 35. minuti zabio Giacomo Bonaventura, da bi pred sami kraj poluvremena preokret kompletirao Lucas Martinez Quarta lijepim udarcem glavom.

Atalanta se u igru vratila u 53. minuti. Ponovno je de Roon bio u ulozi asitenta, a ovoga puta je strijelac bio Ademola Lookman.

Nakon gola Lookmana, obje ekipe su tražile treći gol i pobjedu. U tome je uspješnija bila Fiorentina koja do pobjede dolazi u 76. minuti. Tada je Christian Kouame bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i mirno pospremio odbijanac.

U ostalim utakmicama dana Caglirai i Udinese su odigrali bez golova. Monza je na svom terenu remizirala 1:1 s Lecceom, dok je Frosinone nastavio iznenađujuće dobar ulazak u sezonu s 4:2 pobjedom nad Sassuolom za kojeg je 90. minuta odigrao stoper hrvatske reprezentacije Martin Erlić.

Komentari

Povezano