Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Fortuna Düsseldorf započinje s projektom besplatnih karata

Fortuna Düsseldorf, klub iz 2. Bundeslige, započinje najavljivani projekt prema kojem će sve karte za svoje utakmice učiniti besplatnima. Ambiciozna kampanja ‘‘Fortuna for all” najavljena je krajem prošle sezone i njome će se cijene karata za apsolutno sve vrste gledatelja svesti na nulu.

Pilot projekt održat će se u tri domaće utakmice nove sezone. Bez troška, domaći i gostujući gledatelji moći će na Merkur-spiel areni gledati dvoboje Fortune s Kaiserslauternom, St. Paulijem i Eintrachtom Braunschweigom koji se igraju u 10., 19. i 28. kolu. Projekt se planira u potpunosti implementirati kroz par sezona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stadion ima kapacitet od čak 54 600 mjesta i posljednjih godina prosječna popunjenost iznosi otprilike 30 tisuća, što ostavlja veliki broj sjedala praznima. Gubitak financijskog priljeva koji dolazi od prodaje karata bit će nadomješten novim sponzorskim ugovorima, a dugoročni je plan povećati interes, navijačku bazu i stvoriti naboj oko kluba.

Želja je stvoriti prepoznatljivu atmosferu i privući što veći broj ljudi. Navijači bi ulaznice mogli dobiti preko svog računa na službenoj klupskoj stranici, čime prednost imaju pretplatnici i članovi. Izvršni direktor kluba Alexander Jobst je izjavio:

Želimo razjasniti što Fortuna Düsseldorf predstavlja. S ”Fortunom za sve” stvari radimo drugačije i postavljamo nove temelje. Puno smo slušali posljednjih tjedana i uzeli u obzir kritike i ideje navijača. Jako nam je drago što sada započinjemo s projektom i poduzimamo sljedeći korak s pilot fazom.

Alexander Jobst

Kako će izgledati zanimljiva kampanja moći će se vidjeti 21. listopada kada se igra prva pilot utakmica protiv Kaiserslauterna. Ovaj stadion će također biti jedan od domaćinskih stadiona Europskog prvenstva 2024., a bolju uvertiru od ove teško je mogao imati.

Komentari

Povezano