Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Frances Tiafoe pobjednik Stuttgarta

Zavjesu na ATP Stuttgart spustili su odličnim dvobojem u finalu Jan-Lennard Struff i Frances Tiafoe. Nakon što su Pavić i Mektić došli do titule u parovima, u pojedinačnoj konkurenciji titulu je nakon tri seta uzeo Tiafoe.

U prvom setu su oba tenisača mirno držala svoj servis do rezultata 3:3 kada Struff uzima break. Nijemac je mirno priveo set kraju te je bez ponuđene break lopte poveo u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak meča pružio nam je mirnu igru oba tenisača na vlastitom servisu te je odluka pala u tie-breaku. Tamo je Tiafoe bolje krenuo i brzo došao do prednosti 5:0. Na kraju je s ukupnih 7:1 Tiafoe odveo meč u odlučujući set.

U odlučujućem setu nijedan igrač nije bio suočen s break loptom pa je odluka o pobjedniku turnira pala u tie-breaku trećeg seta. Tamo su oba tenisača dosta griješila pa smo do rezultata 3:3 vidjeli čak četiri mini breaka.

Nakon toga oba tenisača su mirno držala svoj servis sve do rezultata 8:8. Tada Tiafoe uzima poen na servis Struffa, a onda fantastičnim poenom na meč lopti i svoj treći naslov u karijeri.

Komentari

Povezano