Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Francis Ngannou potpisao za PFL

Bivši prvak UFC teške kategorije Francis Ngannou je već duže vrijeme slobodan borac na tržištu. Nakon što se Kamerunac nije uspio dogovoriti s Danom Whiteom oko produženja ugovora u najvećoj MMA organizaciji, Ngannou je odlučio okušati svoju sreću na tržištu. Osim MMA angažmana, Ngannou je bio zainteresiran raditi i boksačke mečeve protiv najvećih zvijezda kao što su Tyson Fury i Deontay Wilder.

Ngannouovom lutanju je došao konačno kraj te je potpisao  neobičan ugovor na više borbi s Professional Fighters League (PFL) u kojoj je jedna od većih zvijezda hrvatski teškaš Ante Delija. Kako prenosi NY Times, Ngannou i PFL su u utorak objavili da su pristali na “strateško partnerstvo“, odnosno ugovor koji Ngannouu daje vlasnički udjel i vodeće uloge u PFL organizaciji te mu također dopušta da organizira boksačke borbe van organizacije. Ngannou namjerava odraditi MMA borbe u PFL-u sredinom 2024. godine. Ove godine Kamerunac želi odraditi boksački meč te je nakon toga spreman natjecati se u PFL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proteklih nekoliko mjeseci bilo je vrlo zanimljivo vrijeme u kojem sam promatrao i naučio o tržištu, ali jako sam uzbuđen zbog ovog ugovora s PFL-om jer su u osnovi pokazali ono što sam očekivao.” rekao je Ngannou  medijima. “Nisu se pojavili samo kao promocija koja je tražila borca, već su stvarno došli kao partner koji vidi veću vrijednost u tebi kao osobi.

Kao dio sporazuma, Ngannou će postati predsjednik PFL Afrika, inicijative za povećanje broja priredbi na kontinentu, te će služiti u savjetodavnom odboru tvrtke kako bi zastupao interese boraca.

Komentari

Povezano