Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Francis Ngannou se vraća u MMA; protivnik mu je osvajač PFL turnira

Nakon što je napustio UFC i potpisao za PFL, Francis Ngannou odradio je dva boksačka meča protiv same kreme svjetskih teškaša. U svom debiju “Predator” je oduševio sve ljubitelje boksa, tako što je odradio svih 10 rundi protiv Tysona Furyja, a u konačnici je poražen podijeljenom odlukom sudaca. U trećoj rundi tog okršaja, na podu je završio “Gypsy King”, ali uspio se izvući i spasiti od velike sramote.

Dobar performans koji je pružio, Francisu je omogućio meč protiv Anthonyja Joshue. Bivši dvostruki svjetski prvak, brutalno je nokautirao Kamerunca i pokazao mu njegovo realno stanje u svijetu boksa. Shodno tome, danas je izašla informacija kako se Ngannou vraća u MMA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suvlasnik PFL-a, Donn Davis, gostovao je u “MMA Hour”, poznatoj emisiji koju vodi eminentni novinar zadužen za borilačke sportove, Ariel Helwani. U svom gostovanju kod Helwanija, Davis je najavio povratak Francisa u MMA, točnije, njegov debi u PFL-u. To bi se trebalo dogoditi u nastavku ove godine, točan datum još nije obznanjen.

Protivnik Kameruncu biti će Brazilac Renan Ferreira, pobjednik posljednjeg izdanja PFL-ovog teškaškog turnira. Nakon osvajanja milijun dolara, Brazilac je odradio meč protiv Ryana Badera, u kojem je brzim nokautom osigurao okršaj s Ngannoum. Posljednji nastup Francisa u oktagonu bio je u siječnju 2022. godine. Tada je svladao Ciryla Ganea nakon pet rundi borbe i kao šampion napustio UFC.

Komentari

Povezano