Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Francuska pobijedila Italiju u uzbudljivoj utakmici punoj kontroverzi

Vjerojatno najkvalitetniji dvoboj ovogodišnjeg U21 Europskog prvenstva, barem kad je riječ o prepoznatljivim igračima i vrijednostima ekipa, odigrali su večeras Francuska i Italija.

Francuska je najvrijednija, a Italija treća najvrijednija ekipa U21 Europskog prvenstva, a rosteri obje ekipe prepuni su zvijezda i budućih zvijezda: Sandro Tonali, Wilfried Gnonto, Giorgio Scalvini, Destiny Udogie s jedne, a Manu Koné, Michael Olise, Amine Gouiri, Khépren Thuram, Pierre Kalulu, Rayan Cherki, Maxence Caqueret s druge strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I prema onome što smo imali prilike vidjeti večeras, igrači obje ekipe nisu ni najmanje razočarali. U vodstvo su Francuzi došli u 22. minuti preko napadača Rennesa Arnauda Kalimuendoa, da bi u 35. minuti izjednačio napadač Torina Pietro Pellegri. U drugom poluvremenu Francuze je u vodstvo doveo napadač Lyona Bradley Barcola, a do kraja se rezultat nije mijenjao iako je Sevillin Loic Bade u 83. minuti dobio crveni karton zbog prekršaja kao posljednji igrač obrane.

Susret je bio poprilično izjednačen s dosta prilika s obje strane terena, no Talijani će imati što zamjeriti sucima jer suci su propustili vidjeti situaciju u kojoj je francuska obrana očigledno rukom zaustavila loptu unutar 16 metara, a nakon toga i situaciju u posljednjim minutama u kojoj je francuski igrač rukom izbacio loptu koja je uz to vjerojatno prešla gol liniju.

Podsjetimo, VAR tehnologija na ovom prvenstvu nije raspoloživa, pa je prava šteta da će se nakon ovog susreta ponovno pričati baš o suđenju i sudačkim propustima.

Komentari

Povezano