Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Francuski veznjak stigao u AC Milan

Danas su nam na rasporedu prve utakmice nove sezone talijanske Serie A, a među ostalima igra i AC Milan koji na svom terenu dočekuje Torino. Prijelazni rok i dalje je u tijeku, te su shodno tome i kadrovske promjene na programu.

Konkurenciju u veznom redu Rossonera od danas pojačava i 25-godišnji francuski veznjak Youssouf Fofana. On u lombardijsku metropolu stiže iz Monaca za koji je igrao od ljeta 2020. kada je napustio matični Strasbourg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski viceprvak iz 2022. klasična je box-to-box radilica koja se ističe svojim defanzivnim kvalitetama a u svlačionici talijanskog giganta čekaju ga i suigrači iz reprezentacije Theo Hernández i Mike Maignan. Plaćen je 20 milijuna eura te bi se u klubu trebao zadržati barem četiri godine. Za reprezentaciju Francuske do sada je nastupio 21 put i pritom zabio tri pogotka.

Od zvučnog pojačanja se očekuje da uskoro postane član udarne jedanaestorke momčadi, a ostaje za vidjeti tko će od dvojca Ruben Loftus-Cheek i Ismaël Bennacer prepustiti svoje mjesto Francuzu.

Komentari

Povezano