Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

(VIDEO) Francuz pucao jednu od najgorih panenki svih vremena

Coupe de France uvijek nam ponudi pregršt oduševljenja, od gostovanja ekipa iz prekomorskih francuskih teritorija udaljenih nekoliko tisuća kilometara, pa sve do šokantnih amaterskih izbacivanja favoriziranih profesionalaca.

Do jednog takvog umalo je došlo u susretu amatera iz Les Herbiersa i trećeligaša Chateaurouxa. Rezultat je nakon 90 minuta bio 2:2 i to pogotkom Vincenta Piresa za izjednačenje duboko u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena, nakon čega su uslijedili produžeci u kojima se rezultat također nije mijenjao, pa smo gledali rulet jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već prvi je udarac domaćina obranio gostujući vratar, a kad je u trećoj seriji još jedan igrač domaćih promašio cijeli gol, veznjak i broj deset favoriziranog Chateaurouxa Antoine Mille namjestio je loptu na bijelu točku.

Podcjenjivački ili ne, pokušao je panenkom savladati domaćeg vratara, no učinio je to na katastrofalan način, praktički dodavši loptu čuvaru mreže koji je reagirao na buran način, uhvativši živu loptu i gađajući protivničkog igrača njome, očito se osjećajući poniženim.

Ipak, promašaj Millea nije bio koban jer je Chateauroux već imao udarac prednosti, pa je u petoj seriji meč ipak odlučen u korist favorita koji je tako prošao u daljnju fazu natjecanja, a svog igrača spasio daljnjeg poniženja.

Komentari

Povezano