Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Frane Despotović: “Znamo da pripadamo i sve ćemo učiniti da prođemo dalje!”

Omiški Ribnjak će ovog tjedna biti jedan od europskih centara futsala. Hrvatski doprvak Olmissum je domaćin jedne od skupina Glavne runde Lige prvaka koja se, uz Omišane, sastoji od europskog doprvaka Sportinga, ukrajinskog HIT Kieva i kazahstanskog Ayata.

Povodom toga, u dvorani Ribnjak se danas održala press konferencija kojoj su, uz trenere i igrače svakog kluba, prisustvovali i članovi Ofenzive pa vam prenosimo izjave s nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frane Despotović, trener Olmissuma:

“Prije svega bih zaželio dobrodošlicu svim ekipama u naš grad. Skupina je izrazito teška, ali mi znamo da pripadamo ovom natjecanju te ćemo sve učiniti da prođemo dalje.”

Nuno Dias, trener Sportinga:

“Kao prvo, želim čestitati svima koji su tu te želim svima puno uspjeha i zanimljive utakmice. Naša očekivanja su naravno takva da očekujemo prvo mjesto u skupini iako je jasno da je grupa jako kompetitivna i balansirana. Spremni smo na izazove i očekujemo plasman dalje.”

Duje Kustura, kapetan Olmissuma:

“Sjajno je nastupati u Ligi prvaka. Želimo proći dalje, to je vrlo jasno. Konkurencija je jaka, ali vjerujemo u sebe i znamo koliko možemo.”

Trener i kapetan HIT Kieva su naglasili kako im je ovo prvi nastup u Ligi prvaka te da im je drago da su tu i da imaju priliku natjecati se protiv ostalih europskih klubova te se, kao i svi nadaju zanimljivim utakmicama. Prije svega, trener Oleg Lukjanenko se zahvalio ukrajinskoj vojsci.

“Hvala našoj vojsci, zbog njih možemo igrati ovdje u Omišu. Želimo proći dalje jer smo naporno radili za to.”

Kazahstanski Ayat je poprilično upoznat s hrvatskim klubovima. Za doprvake Kazahstana je ovo treći nastup u Ligi prvaka, a u prošlom izdanju su igrali protiv Novog Vremena iz Makarske te Pule. Protiv Makarana su remizirali rezultatom 2:2, dok su od Pule izgubili s 5:2. Također su prošle godine igrali i protiv Sportinga koji ih je očekivano deklasirao sa 7:1.

Prvo kolo je na rasporedu sutra, u srijedu 25. listopada, a otvaraju ga Sporting i HIT Kiev od 16:00, dok će Olmissum protiv Ayata igrati istog dana od 20:00.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano