Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Franjić na posudbi u novom bundesligašu

Samo dva dana nakon što je Lovro Majer predstavljen kao novo pojačanje Wolfsburga, drugi hrvatski nogometaš na platnoj listi ”Vukova”, Bartol Franjić odlazi na posudbu. Njegov klub za sezonu 2023./24. bit će Darmstadt.

Franjić je protekle sezone nastupio u svega pet utakmica za Wolfsburg te je upisao jednu asistenciju. Hrvatski U-21 reprezentativac će tako minutažu potražiti u redovima povratnika u Bundesligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darmstadt je protekle sezone osvojio 67 bodova te je završio na drugom mjestu druge Bundeslige odmah iza Heidenheima koji je imao jednak broj bodova, no uz bolju gol razliku. Momčad Torstena Lieberknechta je nakon loše predsezone imala još gore otvaranje sezone jer su u prvom kolu njemačkog Kupa poraženi od niželigaša Homburga s 3:0 u susretu u kojem su imali 81% posjed lopte i 27 udaraca na gol.

Franjić se tamo pridružuje hrvatskom stoperu Mateju Maglici koji je u Darmstadt također poslan na posudbu iz Stuttgarta nakon što su ga oni kupili poslije sjajne sezone u švicarskom St. Gallenu.

Komentari

Povezano