Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Fulham i Muniz potopili Tottenham

Danas su se u sklopu “krnjeg” 29. kola Premier lige susreli Fulham i Totteham. Gosti iz sjevernog dijela Londona su bili favoriti u ovom susretu te su tijekom njega imali svoje prilike, ali konačan rezultat je bio uvjerljivo na strani Fulhama.

U 42. minuti je Antonee Robinson u kaznenom prostoru pronašao Rodriga Muniza koji postiže pogodak za 1-0 Fulhama što je bio i konačni rezultat prvog poluvremena. Četiri minute nakon početka drugog poluvremena, Fulham je udvostručio vodstvo. Timothy Castagne je bio asistent, a reprezentativac Srbije Saša Lukić prizmenim udarcem matira Guglielma Vicaria za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 61. minuti je Muniz postigao i svoj drugi pogodak na susretu za konačnih 3-0. 22-godišnji Brazilac je odigrao sjajnu utakmicu i tako nastavio svoju nevjerojatnu formu; u posljednjih sedam utakmica u Premier ligi, Muniz je upisao čak sedam golova i jednu asistenciju. Njegovu večer je pokvarila činjenica da je u 64. minuti morao napustiti teren zbog ozljede.

Tottenham je s ovim porazom ostao na petom mjestu te propustio priliku barem privremeno preskočiti Aston Villu koja je na četvrtoj poziciji. Fulham sada ima 38 bodova iz 29 odigranih utakmica te su dva boda udaljeni od desetog mjesta koje trenutno drži Newcastle.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano