Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Fulham u festivalu kaznenih udaraca svladao Wolvese

Zavjesu na 13. kolo engleske Premier lige spustili su na Craven Cottageu Fulham i Wolverhampton. U zanimljivoj utakmici s čak tri kaznena udarca Fulham je došao do važne 3:2 pobjede.

Krenulo je idealno za domaćine koji su poveli već u sedmoj minuti. Lijepu akciju na asistenciju Antoneeja Robinsona dovršio je Alex Iwobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolvesi su se vratili u 22. minuti. Jean-Ricner Bellegarde je poslao loptu u sredinu gdje se najbolje snašao Matheus Cunha koji dolazi do svog trećeg gola ove sezone. S tim rezultatom se i otišlo na predah.

Početkom nastavka Fulham je ponovno došao u vodstvo. Siguran izvođač dosta upitnog kaznenog udarca u 59. minuti bio je Willian.

Uspjeli su gosti ipak spasiti bod kojeg su po prikazanom zaslužili. Na drugoj strani kazneni udarac realizirao je Hwang Hee-Chan.

Festival kaznenih udaraca nastavio se u sudačkoj nadoknadi. Harry Wilson je srušen u kaznenom prostoru, a sudac je po treći put na susretu pokazao na bijelu točku. Willian je još jednom bio siguran za veliko slavlje domaćih navijača.

Fulham je tako došao do prve pobjede u prvenstvu nakon 7.10. kada su svladali Sheffield United. S druge strane, Wolvesi nisu uspjeli iskoristiti prošlotjedno slavlje nad Tottenhamom za dodatan bijeg od doljnjeg dijela ljestvice.

Komentari

Povezano