Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Fury ozlijeđen, Hrgović protiv Usyka za tri pojasa?

Branitelj naslova teške kategorije Oleksandr Usyk trebao se boriti protiv Tysona Furyja 17.2. ove godine u Rijadu, no od borbe izgleda neće biti ništa. Fury je na sparingu zadobio posjekotinu na oku koja će ga od ringa udaljiti nekoliko mjeseci.

Usyk koji se posljednji put borio protiv Daniela Duboisa, željan je novog izazova i upravo su pokrenuti pregovori da Filip Hrgović uskoči umjesto 35-godišnjeg Britanca za originalni datum u veljači. Hrvat se već dugo vremena muči ugovoriti kvalitetan meč te nema sumnje da bi trebao rado prihvatiti Ukrajinčevu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U potpunosti sam razočaran nakon svih ovih dugačkih priprema i odlične kondicije u koju sam ušao. Osjećam se loše za sve uključene zbog čega ću se potruditi kako bih bio odmah spreman za borbu kada se oko oporavi. Mogu se jedino ispričati svima pogođenima uključujući moj tim, Usykov tim, ostale borce, partnere, obožavatelje i naše domaćine i prijatelje u Saudijskoj Arabiji”, izjavio je Fury.

Hrgović se zadnji put borio 23.12. prošle godine protiv Marka De Morija kojeg je glatko porazio. Karijerni mu je skor 17(14)-0-0, dok je Usyk nakon obranjenog naslova protiv Anthonyja Joshue i dalje neporažen s 21 pobjedom (14).

Komentari

Povezano