Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Fury teže od očekivanog svladao Ngannoua

U Saudijskoj Arabiji je održan boksački meč između jednog od najvećih teškaša u povijesti boksa i čovjeka kojem je to bio prvi boksački meč u karijeri. Riječ je o srazu između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua, bivšeg UFC prvaka u teškoj kategoriji kojem je ovo bio prvi boksački meč u karijeri.

Nakon što su prve dvi runde bile poprilično mirne, Ngannou u trećoj rundi krošeom baca Furyja u knockdown! Fury je u idućoj rundi agresivno izašao te je osvojio četvrtu rundu. Agresivnost Britanca je u narednim rundama pala, ali bio je bolji borac sve do osme runde koju je Ngannou uzeo te smo u posljednje dvije runde ušli izjednačeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje dvije runde je Fury bio blago bolji borac te je borba na kraju otišla svih deset rundi- nešto što je malo tko očekivao, a još manje je ljudi vjerovalo da će Francis biti konkurentan protivnik kroz cijelu borbu. Na kraju je Fury slavio podijeljenom odlukom sudaca: 95:94 96:93 94:95

Fury je ovom pobjedom nastavio svoj niz neporaženosti te nakon 35 odrađenih borbi ima 34 pobjede i jedan remi koji se desio u prvom srazu protiv Deontaya Wildera. Nakon ove borbe bi se „Kralj cigana“ trebao boriti protiv Oleksandra Usyka te će pobjednik tog sraza ujedini sve pojaseve u teškoj kategoriji. S druge strane, Ngannou bi nakon ovog poraza se trebao vratiti MMA borbama u PFL-u za kojeg je potpisao ove godine.

Komentari

Povezano