Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Futsal Dinamo deklasirao Torcidu za prolaz u polufinale

U majstorici četvrtfinala SuperSport HMNL-a u Domu sportova susreli su se Futsal Dinamo i Torcida. Pred dvije tisuće Bad Blue Boysa, Dinamo je slavio rezultatom 6:0 te se plasirao u polufinale prvenstva u kojim ih očekuje Futsal Pula.

Prvih nekoliko minuta nije bilo izraženih prilika, no od 6. minute krenula je rapsodija Dinama. Nikola Gudašić sjajno je pogodio lijevom nogom suprotnu malu mrežicu. Samo minutu kasnije Dinamo je povisio svoje vodstvo. Nakon kornera u gužvi u šestercu najbolje se snašao pivot Neven Zonjić. U 16. minuti nakon sjajne kombinacije pred golom Torcide za 3:0 zabio je Mateo Mužar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 18. Minuti Torcida je ostala s igračem manje zbog grubog prekršaja Matea Poljarića. Futsal Dinamo napravio je opsadu gola Torcide, no vratar gostiju nanizao je nekoliko odličnih obrana u dvije minute. Torcida je mogla biti vrlo zadovoljna sa samo tri gola minusa na poluvremenu.

U 25. minuti Mihovil Prgomet pospremio je odbijenu loptu u gol za 4:0, a samo minutu kasnije pogodio je i za 5:0. Torcida je zaigrala bez golmana, izgubili su loptu na centru,što je iskoristio Prgomet koji je s centra pogodio prazan gol. U 34. minuti Filip Novak produbio je agoniju Torcide golom za konačnih 6:0 i veliko slavlje Dinama u odličnoj atmosferi dobro ispunjenih tribina.

Komentari

Povezano