Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Futsal Dinamo i Olmissum pobjedama napravili “break” u polufinalnim serijama

U drugoj polufinalnoj utakmici HMNL-a, Futsal Dinamo slavio je protiv Futsal Pule rezultatom 1:2 te je time izjednačio rezultat u polufinalnoj seriji. Pula je povela golom Nike Vukmira, a utakmicu su preokrenuli golovi dva pivota, Luke Perića i Nevena Zonjića. Teniskim rječnikom, Futsal Dinamo napravio je break te sada imaju veliku prednost pred dvije utakmice u vatrenoj atmosferi Doma sportova.

U trećoj minuti susreta domaćini su došli do prednosti. Pacheco je iz auta poslao rolicu Niku Vukmiru koji je s distance sjajno pogodio malu mrežicu Ante Piplice. Dinamo je krenuo s centra, a Luka Perić odmah je zabio za izjednačenje Modrih. Nakupio je nekoliko igrača Pule na sebe te je iskosa precizno pogodio prvi kut vratara Futsal Pule. Obje momčadi mogle su doći do još kojeg pogotka do kraja poluvremena, no vratari su bili na visini zadatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 34. minuti, Futsal Dinamo došao je do preokreta. Povukao je kontru Kristian Čekol, a njegovo sjajno dodavanje iskoristio je Neven Zonjić koji je rutinski savladao domaćeg vratara. Igrač utakmice svakako je bio vratar Dinama, Ante Piplica, koji je s nekoliko sjajnih obrana spašavao svoju momčad.

U drugom polufinalnom paru, sastali su se MNK Square i Olmissum. Gosti su slavili rezultatom 2:3 te su također napravili break pred nastavak polufinalne serije u Omišu. Olmissum je došao do vodstva nakon teških grešaka domaćina u obrani, Square se vratio u utakmicu golovima Marka Kuraje, a domaće navijače šokirao je Bruno Žilić golom u posljednjoj minuti susreta.

U prvom poluvremenu mreže su mirovale, a drugo poluvrijeme bolje je otvorio Olmissum koji je stigao do vodstva u 25. minuti golom Jeremy Bukoveca nakon teške greške igrača Squarea. Na isti način, Olmissum je došao i do drugog gola preko Josipa Jurlina. Čekali su pogreške domaćih igrača te su ih dočekali i sjajno iskoristili.

U 29. minuti, Square je smanjio prednost gostiju. Riskirali su s petim igračem u polju, dugo su pleli mrežu oko gola Olmissuma, a sjajnu akciju završio je Marko Kuraja svojim osmim golom u sezoni. Déjà-vu smo doživjeli u 37. minuti, kada su domaćini ponovili istu akciju, a strijelac je opet bio Kuraja.

U 39. minuti, Olmissum je ponovno šokirao brojne domaće navijače. Kratko su izveli korner, a udarac Brune Žilića je od bloka završio u mreži domaćina.

Komentari

Povezano