Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske

Futsal Dinamo je u večerašnjoj majstorici finala SuperSport HMNL-a svladao Olmissum s 3:1 čime je tako uspio obraniti prošlogodišnji naslov. Zagrepčani su iskoristili činjenicu da su gosti iz Omiša došli bez trojice bitnih igrača u vidu Duje Kusture, Bruna Žilića i Josipa Juretića te su dominantnom predstavom došli do zaslužene pobjede.

Dinamo je poveo već u drugoj minuti nakon što je Kristian Čekol parabolom pronašao Tihomira Novaka koji šalje loptu iza leđa Vinka Rozge za prednost od 1:0. Pet minuta kasnije je prednost domaćih narasla na 2:0. Jakov Hrstić je iz auta dodao loptu za Antonija Juretića koji je danas bio u ulozi kapetana, no njemu lopta odlazi iza leđa, a Mihovil Prgomet nema težak posao pospremiti loptu u prazan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tim se rezultatom otišlo na predah, a u 28. minuti Zagrepčani dolaze do trećeg pogotka. Ponovno se za njega nisu mnogo namučili jer je poslije auta vratar gostiju Rozga dodao prekratko za Vanhu što je presjekao Kristijan Postružin i, kao i Prgomet u prvom dijelu, zabija na prazan gol za 3:0.

Do kraja susreta su Omišani uspjeli postići počasni pogodak, a zabio ga je Finac Iiro Vanha koji je petim pogotkom postao najbolji strijelac finalne serije.

Futsal Dinamo je tako obranio naslov prvaka te se pridružio Olmissumu, Orkanu i Glama Pepsiju na popisu klubova s dvije titule prvaka Hrvatske.

Komentari

Povezano