Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Futsal Dinamo novom pobjedom došao na korak do finala

U trećoj polufinalnoj utakmici HMNL-a u prepunom Domu sportova, Futsal Dinamo pobijedio je Futsal Pulu rezultatom 5:2. Nakon prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen, a Dinamo je sjajnim drugim poluvremenom došao do prednosti od 2-1 u ovom susretu.

Gosti su poveli već u 1. minuti susreta. Izveli su aut u opasnoj zoni, a na prvoj stativi nečuvan je ostao Dean Moravac koji je bez većih problema svladao nemoćnog vratara Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolju igru Futsal Dinamo je okrunio golom u 11. minuti. Nakon lijepe kombinacije na desnoj strani, Tihomir Novak poslao je povratnu loptu Nikoli Gudašiću koji je precizno pogodio malu mrežicu s 10 metara. Futsal Dinamo dominirao je do kraja poluvremena, no do preokreta nisu uspjeli doći.

U 24. minuti, domaćini su došli do prednosti. Oduzeli su loptu na polovici Pule, sjajnom kombinacijom napravili višak, a Novak je ostao sam pred golom gostiju te nije imao većih problema.

U 28. minuti, Luka Perić je sjajnom loptom probio obranu gostiju, a Novak se ponovno našao sam pred golmanom te je sigurnom završnicom bacio tribine u trans. Nakon gola tenzije su porasle, a sve je kulminirano crvenim kartonom Felipea Echeverrya zbog nasilnog ponašanja.

U 34. minuti, Arthur Tschato je sjajnim solo prodorom i snažnim udarcem smanjio prednost Dinama, a samo dvije minute kasnije Gudašić je svojim drugim golom na utakmici riješio pitanje pobjednika.

Pula je sve karte bacila u napad, a to su iskoristili Perić koji je došao do hat tricka asistencija i Novak koji je postigao hat trick golova te je Bad Blue Boyse opet natjerao da zapjevaju “Ajme meni nije mi dobro”.

Komentari

Povezano