Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Futsal Dinamo po prvi put u povijesti izborio Elitnu rundu Lige Prvaka

Iako je Futsal Dinamo Glavnu rundu završio sa samo dva boda i bez pobjede, to je na kraju bilo dovoljno za prolazak u Elitnu rundu Lige prvaka kao trećeplasirana ekipa u glavnoj rundi.

Dinamo je ranije danas u napetom susretu protiv rumunjskog United Galatia na dramatičan način ostao bez pobjede u posljednjoj sekundi utakmice te više nije imao sudbinu u svojim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prolaz dalje bila je potrebna pobjeda Palme Futsal protiv slovenskog prvaka Doboveca, a to se na kraju i ostvarilo. Aktualni dvostruki prvak Europe je uvjerljivo slavio s 5:1 te su tim rezultatom ostavili Slovence na zadnjem mjestu sa samo jednim bodom.

Futsal Dinamo je svoj put u Ligi prvaka ove sezone započeo upravo protiv Palme Futsal gdje je doživio najteži poraz u klupskoj povijesti, a nakon toga je vezao dva remija protiv Doboveca i United Galatia rezultatom 2:2.

Bolan poraz u prvom kolu navijači će sada sigurno lakše preboljeti jer im je Palma Futsal učinila uslugu s kojom je Dinamo po prvi puta u svojoj povijesti izborio Elitnu rundu.

Idućeg četvrtka održat će se ždrijeb koji je zakazan za 12:00 sati po lokalnom vremenu te će tada Futsal Dinamo i Olmissum saznati svoje protivnike u idućoj fazi natjecanja, a s time također i grad u kojem će se igrati utakmice njihovih skupina.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano