Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Futsal Dinamo poražen u spektaklu sa 16 golova

U Zagrebu se ovaj tjedan igra UEFA Futsal Liga Prvaka te je Futsal Dinamo domaćin skupine 5 u kojoj igraju protiv Titograda, KS Constract Lubawom i Orebro SK Futsalom.

Nakon što su uvjerljivo svladali Orebro, danas su igrali protiv Lubawe, kluba iz Poljske. Dinamo je imao najgori ulazak u utakmicu u svojoj povijesti. U prvoj minuti su primili čak tri pogotka te su nakon 11 minuta gubili s čak šest pogodaka razlike. Kristijan Postružin je postigao autogol, dok je raspoloženi Claudinho zabio dva gola te Jakub Raszowski tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon groznih 11 miunuta, počinje se buditi Futsal Dinamo. Postružin se djelomično iskupio za postignuti autogol tako što je realizirao kaznene udarce u 13. i 16. minuti. Adrian Lemos je u 17. minuti zabio za 2:7 te su obje ekipe u posljednjoj minuti prvog dijela zabile po pogodak (za Dinamo Luka Perić, za goste Maciej Jankowski) pa smo na odmor otišli s rezultatom 3:8.

Ludnica se nastavila i u drugom dijelu kada je u 29. minuti Postružin kompletirao svoj hat-trick zabivši još jedan kazneni udarac. Igra s golman-igračem se isplatila Dinamu koji je od 35. do 37. minute postigao tri pogotka. Kristian Čekol je zabio za 5:8. Filip Novak je nakon toga postigao dva pogotka za 7:8 i neizvjesnu završnicu. Dinamo zatim pogađa vratnicu te nedugo nakon prima pogodak za konačnih 7:9. Strijelac je bio Pawel Kaniewski.

Ovo je neočekivani poraz Dinama koji im ozbiljno ugrožava šanse za prolaz. Plavi više ne ovise o sebi te u posljednjem kolu moraju svladati Titograd te se nadati da će Lubawa kiksati protiv Orebra.

Tablice omogućuje Sofascore

Komentari

Povezano