Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Futsal Dinamo uvjerljiv na otvaranju Lige prvaka

Futsal Dinamo je danas započeo svoju europsku avanturu. U prvom susretu skupine 5 Glavne runde Lige prvaka, hrvatski prvaci su deklasirali prvaka Švedske, momčad Orebra s čak 8:1.

Susret je otprilike razriješen već u 13. minuti kada je semafor pokazivao uvjerljivih 4:0. Festival golova je otvorio Antonio Konsuo pogotkom u trećoj minuti, a nastavili su ga Filip Novak u petoj te Kristian Čekol u devetoj da bi konačni rezultat prvog dijela postavio Luka Perić u spomenutoj 13 minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom drugog poluvremena su Zagrepčani tijekom uvodne tri minute postigli dva pogotka, a ponovno su nova dva igrača upisana u listu strijelaca. U 21. minuti je zabio Ivan Pavlić, dok je u 23. strijelac Kristijan Postružin. Šveđani su na 6:1 smanjili u 25. minuti kada je Hussein Fawaz postigao svoj prvi pogodak u novom izdanju Lige prvaka.

U završnih deset minuta su Šveđani kapitulirali još dva puta. U 32. je ponovno zabio Postružin da bi u 34. Novak postavio konačnih 8:1.

U drugoj utakmici skupine su Titograd i Constract Lubawa remizirali rezultatom 4:4. Sutra nas očekuje drugo kolo u kojem igraju Orebro i Titograd te Futsal Dinamo i Constract Lubawa.

Komentari

Povezano