Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mavrović objavio popis futsal reprezentacije za susret s Francuskom

Izbornik Marinko Mavrović objavio je reprezentativni popis za ključne dvoboje kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Francuske.

Hrvatska reprezentacija je rujanske kvalifikacijske dvoboje zaključila s maksimalnim bodovnim učinkom. Na otvaranju kvalifikacija izabranici Marinka Mavrovića slavili su u Njemačkoj, da bi četiri dana kasnije u Puli nadigrali Slovačku. Francuska je pak kvalifikacije otvorila remijem u Slovačkoj, uz očekivanu pobjedu kod kuće protiv Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hrvatska će u četvrtak 5. listopada u 21:05 sati u Espace Mayenneu u Lavalu odigrati prvi dvoboj protiv “trikolora”, dok je drugi susret u zagrebačkom Domu sportova na rasporedu u utorak 10. listopada u 19:00 sati.

Na popisu izbornika Mavrovića su Filip Bašković (Novo Vrijeme), Zoran Primić (Square), Ante Piplica, Kristian Čekol, Mateo Mužar, Luka Perić Kristijan Postružin (svi Futsal Dinamo), David Mataja i Niko Vukmir (Stanoinvest Futsal Pula), Josip JurlinaDuje Kustura i Antonio Sekulić (Olmissum), Marko Kuraja (Square), Franco Jelovčić (Anderlecht) te Dario Marinović (Feldi Eboli).

Komentari

Povezano