Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Futsal Pula svladala Torcidu u utakmici s čak 11 pogodaka

Nakon što je jučer Novo Vrijeme na gostovanju kod Osijeka slavilo 4:2, danas su prvo kolo SuperSport HMNL-a zatvorili Torcida i Futsal Pula.

Puležani su ovaj susret ušli kao favoriti što su i opravdali u utakmici koja je imala pregršt prilika i pogodaka. Prvi pogodak smo vidjeli već u prvoj minuti susreta kada je po lijevoj strani prošao Felipe Echavarria Echeverry te asistirao za Daniela Moravca koji zabija za 0:1.  Dvije minute kasnije su gosti išli u izgradnju novog napada gdje je vratar Roberto Gozi otišao s gola kao dodatna opcija u napadu. Puležani su izgubili loptu te ih je Antonio Repić kaznio pogotkom u nečuvanu mrežu za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pula je brzo došla u novo vodstvo kada je Daniel Moravac kaznio obranu domaćih za 2:1. Nakon asistencije, Echeverry je u sedmoj minuti došao i do pogotka za 1:3. U narednih pet minuta je uslijedio blitzkrieg gostiju koji su postigli dva pogotka u pet minuta. Strijelci su bili Carreira i David Mataja. U 14. minuti je Toni Legčević kaznio nesmotrenost kod igrača Pule te zabio u praznu mrežu za 2:5 što je bio konačan rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu su obje ekipe zabile po dva pogotka. Niko Vukmir je u 27. minuti zabio za 2:6, a dvije minute kasnije je asistirao Stefanu Galešiću za 2:7. Torcida je zatim krenula igrati s golmanom-igračem te su u 35. minuti postigli dva pogotka. Prvo je Matej Stude zabio na asistenciju Repića te je niti minutu kasnije Toni Legčević postigao svoj drugi pogodak na susretu za konačnih 4:7.

Pula je ovom pobjedom nastavila svoj niz pobjeda nad Torcidom. U posljednja tri susreta u HMNL-u, Pula je slavila sva tri puta.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano