Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gabriel Vidović odlazi na posudbu u Bundesligu

Gabriel Vidović pronašao je klub u kojem će igrati ove sezone. Nakon što Dinamo nije otkupio njegov ugovor, dugo se špekuliralo o budućnosti hrvatskog napadača, a sada su čini se sve dvojbe razriješene.

20-godišnji Vidović ide na novu posudbu, ovoga puta neće daleko, zadržat će se, kako tvrde njemački mediji, u Bundesligi, odnosno Mainzu, koji će idućeg ljeta imati opciju otkupa ugovora za pet milijuna eura. Prije potpisa za novi klub, Vidović je produljio ugovor s Bayernom do 2026.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidović je imao solidan učinak za Dinamo. 40 nastupa u svim natjecanjima u kojim je devet puta tresao protivničku mrežu i zabilježio tri asistencije. Nije Dinamo odmah odustao od Vidovića, pokušao je hrvatski prvak s Bavarcima ispregovarati nešto manju cifru, međutim Nijemci su bili ustrajni te se cijena od tri i pol do četiri milijuna eura pokazala previsokom za Modre.

Nakon rastanka sa zagrebačkim klubom, Vidović se povezivao s nekolicinom klubova, u igri je bio i francuski Brest, no nova destinacija mladog Vatrenog bit će upravo Mainz.

Komentari

Povezano