Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Galatasaray pobjedom u derbiju ponovno izbio na vrh ljestvice

U 28. kolu turskog prvenstva gledali smo derbi između Beşiktaşa i Galatasarayja. U tvrdoj utakmici gosti su slavili s minimalnih 0:1 te pobjedom osigurali povratak na vrh ljestvice.

Pogodak odluke vidjeli smo već u 2. minuti susreta. Nesretni veznjak Besiktasa, Al Musrati pogodio je vlastita vrata u maniri rasnog strijelca za 0:1 na semaforu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica nije obilovala prigodama, a najbolja za izjednačenje rezultata stigla je u 61. minuti. Legendarni Fernardo Muslera na vratima Galate odlično je zaustavio udarac koji je uputio Rachid Ghezzal.

Kakav bio to bio turski derbi bez crvenog kartona. Stoper Beşiktaşa, Omar Colley zaradio je izravno isključenje nakon VAR provjere u 90. minuti susreta.

Galatasaray se ovom pobjedom vratio na vrh s dva boda više od Fenerbahçea. Sve vodi k tome da će njihov međusobni susret u 37. kolu odlučiti tko će postati prvak.

Beşiktaş igra lošu sezonu te se nalazi na četvrtom mjestu, a za vodećom Galatom zaostaju nestvarnih 29 bodova. Ante Rebić četvrti susret u nizu nije nastupio kod domaćina.

Komentari

Povezano