Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Galatasaray šokirao Manchester United

U grupi A Lige prvaka vidjeli smo veliko iznenađenje. Galatasaray je šokirao Manchester United i preokretom došao do 3:2 pobjede na Old Traffordu. Bayern je uspio preokretom slaviti na gostovanju kod Kopenhagena s 2:1.

Krenulo je idealno za United koji je poveo u 17. minuti. Nakon ubačaja Marcusa Rashforda, Rasmus Højlund je s(p)retno reagirao i postigao gol za vodstvo domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sreća je bila kratkog vijeka jer šest minuta kasnije Wilfried Zaha vraća goste u igru. Igrač koji je najveći dio karijere proveo u Crystal Palaceu, a djelić i u Manchester Unitedu je otresao Dioga Dalota i znalački zabio za 1:1.

U 59. minuti Højlund zabija svoj drugi gol dana, ali on biva poništen zbog zaleđa Danca. Osam minuta kasnije, Danac ipak dolazi do pogotka. Nakon brze kontre lopta je došla do Højlunda koji sigurno zabija za 2:1.

Slično kao u prvome dijelu, Galatasaray se ekspresno vratio. Barış Alper Yılmaz je sjajno prošao i vratio povratnu za Kerema Aktürkoğlua koji nije imao težak posao kod zabijanja pogotka za 2:2.

Imao je Galatasaray sjajnu priliku za potpuni preokret u 78. minuti. Nakon ogromne greške Onane, Casemiro je srušio Driesa Mertensa za kazneni udarac i crveni karton. Odgovornost je preuzeo Mauro Icardi koji je pucao svom snagom pored gola.

Uspio je Galatasaray doći do gola vrijednog tri boda tri minuta kasnije. Icardi je dočekao loptu nakon lošeg ispucavanja Amrabata i mirno ju pospremio za 3:2 Galatasarayja.

Pokušao je United nakon toga doći do izjednačenja, ali nisu uspjeli. Galatasaray je zasluženo došao do velike pobjede, dok United upisuje četvrti poraz u posljednjih šest utakmica.

U drugoj utakmici dana Bayern je u prvih 45 minuta očekivano puno imao loptu u nogama. Ipak, nisu to znali iskoristiti pa je prvi dio prošao bez pravih prilika s obje strane.

Onda je Kopenhagen u nastavku poveo iz prve prave prilike. Lukas Lerager je dočekao loptu na rubu kaznenog prostora i fantastično pogodio za erupciju oduševljenja na domaćim tribinama.

Bayern je izjednačio deset minuta kasnije. Jamal Musiala je fantastično pogodio iz teške pozicije. Preokret je kompletiran u 83. minuti kada joker s klupe Mathys Tel zabija za važna tri boda Bayerna.

Komentari

Povezano