Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gareth Southgate na Euro ne vodi Jacka Grealisha ni Harryja Maguirea

Nakon što je ranije jutros objavljeno kako engleski izbornik Gareth Southgate u odnosu na preliminarni popis od 33 igrača na Europsko prvenstvo neće voditi Jamesa Maddisona, Curtisa Jonesa i Jamesa Trafforda, počinju curiti i ostala imena koja ne bi trebala put Njemačke.

Prvi od njih je Jarell Quansah, branič Liverpoola, no prema dostupnim informacijama, na Euro neće ni uobičajeni starteri na posljednjim velikim natjecanjima, Jack Grealish i Harry Maguire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grealish iza sebe nema najsjajniju sezonu, iako je kod Pepa Guardiole imao pregršt prilika. U 36 nastupa u svim natjecanjima postigao je tek 3 pogotka i dodao 3 asistencije, a u nastavku sezone više je vremena prosjedio na klupi ili na tribinama nego što li je igrao.

S druge strane, Harry Maguire ove je sezone upisao 31 nastup u svim natjecanjima, no nije igrao još od travnja zbog ozljede, a kad je i igrao, navijači i društvene mreže više su se bavili ismijavanjem njegovih poteza i traženjem grešaka nego li kvalitetnim rješenjima u obrani Manchester Uniteda.

Iako je Maguire u problemima s klupskom formom već godinama, Southgate mu je bez obzira na to vjerovao i držao ga kao prvotimca na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a vjerojatno bi isto učinio i za ovo Europsko prvenstvo da ga ozljeda lista nije udaljila.

Preostala lista Engleske broji još 28 imena, s kojih bi javnost trebala doznati fiksnih 26 igrača koji idu na Euro za 8 dana.

Komentari

Povezano