Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gattuso blokirao sastanak predsjednika Bilića s igračima Hajduka

Jučer je hrvatskim medijskim prostorom odijeknila konferencija za medije sada bivšeg sportskog direktora Hajduka Nikole Kalinića koji je optužio predsjednika kluba Ivana Bilića da je “pijun” Nadzornog odbora te da jako loše radi svoj posao.

Nakon toga je u srijedu popodne Bilić organizirao svoju konferenciju za medije, a izgleda da je pokušao nešto napraviti prije svoje konferencije. Između te dvije presice Bilić je zatražio sastanak s igračima Hajduk i Gennarom Gattusom. Kako je Indexu potvrđeno, talijanski trener odbio je taj sastanak samo jer je htio da igrači ostanu maksimalno fokusirani na derbi s Dinamom na Maksimiru, koji je na rasporedu u petak u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je na konferenciji Bilić rekao da je Gattuso siguran kao trener, ali također je kazao da nema potrebe komunicirti s njim, iako je par sati prije konferencije htio razgovarati s talijanskim strategom:

Ja sam na nivou koji je dva iznad njega. Ja sam svakodnevno komunicirao sa sportskim direktorom, nemam apsolutno nikakvog razloga da pričam s trenerom jer mu nemam ništa reći. E sad, mislim da to nije bilo prije mjesec dana, pričali smo prije desetak dana.

Ivan Bilić, HNK Hajduk Split
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano