Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gattuso nakon poraza od Radomlja: “Pojačanja moramo dovesti što prije”

Hajduk je poražen od Radomlja s 1:0 u prijateljskoj utakmici na početku priprema u Sloveniji. Rok Štorman je u 39. minuti postigao jedini gol za pobjedu slovenskog prvoligaša, ujedno partnerskog kluba Hajduka. Trener splitske momčadi, Talijan Gennaro Gattuso, dao je izjavu nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne možemo biti zadovoljni kad izgubimo. Svjesni smo grešaka koje smo napravili. Na nama je da marljivo radimo kao i dosad i kroz proces ispravljamo te greške. Zahvaljujem igračima na današnjem trudu, siguran sam da ćemo biti bolji u sljedećoj utakmici.

Gattuso za Hajduk TV

Nakon toga Gattuso je upitan kako je zadovoljan trenutnim igračkim kadrom.

Poprilično sam zadovoljan ekipom, nedostaju nam dva igrača, među njima i Ivan Perišić. To su vanjski napadači, gdje smo prilično tanki. Sada njihove pozicije pokrivaju igrači kojima to i nije primarna pozicija, ali, ponavljam, greške ćemo ispravljati u hodu.

Za kraj je odgovorio na pitanje kada bi trebala doći pojačanja i gdje su ona najviše potrebna.

Najviše nam nedostaju dva vanjska napadača, to su pozicije koje najprije moramo popuniti. Pročitao sam mnoštvo imena u kontekstu Hajduka. Moramo što prije dovesti pojačanja, da budemo kompletni i što bolje se uigramo.

Komentari

Povezano