Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gattuso nakon remija u Slovačkoj: ”Jako sam zadovoljan rezultatom”

Hajduk i Ružomberok odigrali su neriješeno 0:0 u prvoj utakmici trećeg kvalifikacijskog kola Konferencijske lige u Slovačkoj. Uzvratni susret igrat će se za sedam dana na Poljudu. Momčad Gennara Gattusa pružila je blijedu partiju s tek jednim udarcem u okvir gola, no ni Ružomberok nije briljirao.

Ukoliko Hajduk prođe dalje, u play-offu Konferencijske lige čeka ga dvoboj s pobjednikom susreta između armenskog Noaha i grčkog AEK-a. Noah je u prvom susretu kod kuće slavio s 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gattuso je nakon utakmice izjavio:

Utakmica kakvu smo očekivali, okomiti su i fizički jaki. Mogli smo igrati bolje, pogotovo u zadnjih 25 metara. Utakmica nije bila laka, ali igrat ćemo najbolje što možemo u Hrvatskoj.

Gennaro Gattuso

Na pitanje je li zadovoljan rezultatom, rekao je:

Puno. Znali smo da utakmica neće biti laka, znamo da u Splitu također neće biti laka. Moramo pokušati ne gubiti lopte. Velika stvar će nam biti podrška 30.000 navijača. Oni ne igraju, ali nadam se da će nam ta atmosfera pomoći da stignemo do cilja.

Gennaro Gattuso

O svojim igračima Gattuso je dodao:

Vjerujem u naše prvotimce. Perišić i Rakitić, kapetan Livaja, radim sve da ih što bolje pripremim. Trajkovski se vratio i sretan sam što ga imamo, Sigur je također za nas važan igrač. Moram voditi računa o svim svojim igračima, te moramo odigrati najbolje moguće za prolaz.

Gennaro Gattuso
Komentari

Povezano