Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gattuso: “Odmah bih potpisao da ne dovedemo nikoga, a da dobijemo tri nova terena”

Nogometaši Hajduka odigrat će u četvrtak na Poljudu s početkom u 21 sat prvu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige. Suparnik splitskoj momčadi bit će HB Torshavn, a uoči susreta konferenciju za novinare su održali trener Gennaro Gattuso i stoper Zvonimir Šarlija.

Novinare je zanimalo hoće li Ivan Rakitić sutra debitirati u dresu Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjet ćete Rakitića, moći ćete ga pozdraviti, ali neće igrati. Još ne znamo tko će startati, ali Ivan će raditi s ostalim igračima ovaj tjedan i od idućeg tjedna ga možemo očekivati u sastavu.

Gennaro Gattuso

Također, bilo je upita i oko potencijalnih novih pojačanja.

Igrači koje imamo za nas su najbolji na svijetu. Ne trebamo pričati o novim igračima, već o infrastrukturi. 300, 400 dječaka trenira na istom terenu kao i prva momčad. Istog trenutka bih potpisao da ne dovedemo nikoga, a da dobijemo tri nova terena. Prava infrastruktura dovodi mlade igrače. Hajduk kao veliki klub zaslužuje bolju infrastrukturu. Hajduk radi fantastičan posao u ovim uvjetima, ali koristim priliku da ukažem na taj problem. To je problem Hajduka, a hoće li doći jedno-dva-tri jaka imena, manje je važno.

Gennaro Gattuso

Na kraju, novinare je zanimalo osjeća li trener nervozu pred debi na punom Poljudu.

Naravno da sam napet. Ne spavam tri dana. Kad igram na karte sa sinom, nervozan sam. Onda možete misliti kako će mi biti pred 40 tisuća ljudi. Bitno je da mi nametnemo ritam. Sviđa mi se u Hajduku da me svi prate. Kad se okrenem, vidim da me svi slijede i zato je moja odgovornost velika. Neću vam nikad obećati prvenstvo ili Kup, ali krvlju vam mogu obećati da će svaki igrač poginuti na terenu jer igra za Hajduk. 

Gennaro Gattuso
Komentari

Povezano