Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gattuso: “Rekli su mi da nemamo novca za pojačanja, ali sada je situacija drugačija”

Nakon što je u prošlom kolu kiksao protiv Istre 1961 s kojom je remizirao 1:1, pred Hajdukom je sada dvoboj protiv Osijeka. Utakmica je na rasporedu u subotu od 20:45 na Poljudu, a Osijek na to gostovanje dolazi u poprilično lošoj formi gdje su u četiri kola skupili tek jedan bod. Trener Bijelih Gennaro Gattuso najavio je susret na konferenciji za medije.

Slobodno možemo reći da Osijek ne zaslužuje ovu poziciju na tablici, sve što je do sad izgubio, bilo je nezasluženo. Sutra nas čeka velika utakmica, a mi moramo biti na razini. I mi imamo svojih problema, ali idemo odigrati veliku utakmicu. Uvijek igramo na pobjedu, ali čeka nas teška utakmica, moramo procijeniti rizike. Lako je reći da trebamo pobijediti, ali treba biti pravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predmet priče bio je i status Rokasa Pukštasa koji bi trebao napustiti klub u ovom prijelaznom roku.

Sutra nema samo Emira Sahitija, on se već prodao u HSV. Pukštas je tu i trenira maksimalno, sve dok se ne proda. Pričao sam s predsjednikom prije dva tjedna, tada mi je rekao da novaca nema. Ja to poštujem. Prije par dana sam pričao i s Nikolom Kalinićem, sada je situacija malo drukčija i neka pojačanja se mogu očekivati. No, sve ćemo vidjeti.

Osvrnuo se i na povratnike u momčad Yassinea Benrahoua i Leona Dajakua.

Yassine i Leon konkuriraju sutra. Zadnjih mjeseci su bili izvan stroja, tražili su transfer kad sam došao, a sad već deset dana maksimalno treniraju i trude se. Tržište nije ponudilo dovoljno da nas zadovolji za prodaju i sada su s nama. Nadam se da nećemo primiti gol u prvih 10 minuta. Moramo biti pažljivi, rani gol nas je uvijek poremetio. Naravno, ako prvi zabijemo, to je dobro za nas.

Komentari

Povezano