Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Gattuso: “S ovakvim rosterom ne možemo biti konkurentni”

Poraz od Ružomberoka 1:0 i ispadanje iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu ne zvuči baš dobro. Hajduk se tako još jednom oprostio od europskih natjecanja, a trener Gennaro Gattuso podijelio je svoje dojmove nakon neuspjeha.

Danas jednostavno ništa nije išlo na našu stranu. Nemam puno toga za reći. Nogometni bog danas nije bio na našoj strani i tu se ne može ništa. Vidi se želja i trud momčadi. Radili smo sve što smo trebali raditi, ali danas nije išlo. Tek je 15. kolovoza, a mi ćemo napraviti sve što možemo da postanemo bolji. Smatram da smo zaslužili više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Hajduka je poprilično turbulentno razdoblje, odlazak Ivana Perišića, remi s Lokomotivom pa sada ovo ispadanje…

Pogodio nas je remi s Lokomotivom, sigurno da je utjecalo na nas. Ja sam od prvog dana znao da Perišić ide i pripremao sam momčad za to. S tim se moramo pomiriti. Teško mi se pomiriti s današnjim porazom, a o svemu ostalom se može pričati.

Dotaknuo se i širine kadra što se posebno vidi sada kada se igralo u ritmu četvrtak-nedjelja.

To je pitanje za struku i za ljude u klubu. Ja treniram one koji su tu i koje imam na dispoziciji. S rosterom od 17 igrača ne možeš biti konkurentan u ovakvom ritmu. Novci nisu moji i ne mogu ja s njima raspolagati.

Sada slijedi prvenstveni dvoboj s Varaždinom.

Prvo se moramo odmoriti i zaboraviti ovo danas. Nemam što zamjeriti dečkima, dali su sve od sebe i na kraju nas je koštala jedna greška na prekidu. Poraz sigurno peče, ali moramo to pregrmiti.

Komentari

Povezano